Job​ hos RINGSTED MURERFORRETNING A/S

Job hos Ringsted Murerforretning A/S

​Vi modtager altid gerne ansøgninger fra dygtige håndværkere, stærke byggetekniske fagfolk og potentielle praktikanter. Vil du søge job hos Ringsted Murerforretning A/S, kan du se vores aktuelle jobopslag til højre. Vi modtager også med glæde din uopfordrede ansøgning.

​​

Ringsted Murerforretning A/S som arbejdsplads

Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor prioriterer vi dialog og involvering højt og er kendt for bl.a. en god omgangstone og udvikling af den enkelte medarbejdere.

Som medarbejder i Ringsted Murerforretning A/S møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor vi deler vores viden og arbejder samarbejde – og hvor det sociale på byggepladsen vægtes højt.

Vi holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte i Tømrerfirma Lars Printz A/S og heraf 7 murersvende, og du bliver del af et team, der leverer et solidt og godt håndværk.

​​

Tømre-, blikkenslager- og murersvende

Ringsted Murerforretning A/S søger vi løbende erfarne svende indenfor murerfaget, som vægter håndværk, faglighed og kvalitet i deres arbejde.

Der er tale om meget varierende opgaver, a vi laver alt fra småreparationer til store renoveringsopgaver. Vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv, offentlige institutioner og professionelle rådgivere. Det vil derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende sager og befinder dig godt i den type arbejde.

Som svend hos Ringsted Murerforretning A/S vil du få ansvar og indflydelse på dit arbejde, og det forventes at du deltager i tværfaglige projekter med de øvrige faggrupper.

​​

Lærlinge

Hos Ringsted Murerforretning A/S søger vi løbende dygtige lærlinge – derfor håber vi, du vil sende os din ansøgning. Når du starter din læretid hos os, har du gennemført grundforløb 1 på teknisk skole. Du har naturligvis stor interesse for murerfaget og du sætter faglighed højt.

Som lærling kommer du til at indgå i et sjak på en af vores spændende byggepladser. Du får ansvar, som du løfter i samarbejde med dine erfarne kollegaer – som også altid står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Uddannelsen er en kombination af skoleophold og praktik i virksomheden.

Interesseret?

Så send din ansøgning hurtigst muligt til kontakt@larsprintz.dk og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 57 84 88 30. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Ledige stillinger

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Ringsted Murerforretning A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tag- og murerarbejde.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Murerforretning A/S

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Murerforretning A/S​