Job​ hos RINGSTED MURERFORRETNING A/S

JOB HOS RINGSTED MURERFORRETNING A/S

​​Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra dygtige håndværkere, stærke byggetekniske fagfolk og potentielle praktikanter, Når du sender en uopfordret ansøgning til os, acceptere du samtidig, at vi må opbevare den i 3 måneder, så vi kan kontakte dig, hvis vi får behov for en medarbejder med dine kvalifikationer. Har vi ledige stillinger, kan du se dem ude i højre side.

​​

Ringsted Murerforretning A/S som arbejdsplads

Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor prioriterer vi dialog og involvering højt og er kendt for bl.a. en god omgangstone og udvikling af den enkelte medarbejdere.

Som medarbejder i Ringsted Murerforretning A/S møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor vi deler vores viden og arbejder samarbejde – og hvor det sociale på byggepladsen vægtes højt.

Vi holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte, og du bliver del af et team, der leverer et solidt og godt håndværk.

​​

Murersvende

Hos Ringsted Murerforretning A/S ansætter vi erfarne svende indenfor blikkenslagerfaget, som vægter håndværk, faglighed og kvalitet i deres arbejde.

Der er tale om meget varierende opgaver, a vi laver alt fra småreparationer til store renoveringsopgaver. Vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv, offentlige institutioner og professionelle rådgivere. Så søger du en stilling hos os, vil det derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende sager og befinder dig godt i den type arbejde.

Som svend hos Ringsted Murerforretning A/S vil du få ansvar og indflydelse på dit arbejde, og det forventes at du deltager i tværfaglige projekter med de øvrige faggrupper.

​​

Interesseret?

Så send din ansøgning til kontakt@larsprintz.dk  og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 57 84 88 30

​Ledige jobs

  • Der er p.t. ingen ledige jobs.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Ringsted Murerforretning A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tag- og murerarbejde.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Murerforretning A/S

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

​CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Murerforretning A/S​