​Om RINGSTED MURERFORRETNING A/S

​Et troværdigt håndværkerfirma

Ringsted Murerforretning A/S er en del af Tømrerfirmaet Lars Printz A/S. Lars Printz A/S er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma og et blikkenslagerfirma. Derved udfører vi mange typer opgaver samt hovedentrepriser, hvor vi har et solidt samarbejde med forskellige faggrupper som underentreprenører. Vi har mange tømrere, murere og blikkenslagere, og derfor udfører vi mange opgaver i egenproduktion.

Vores forretningsfilosofi er, at vi vil drive en professionel håndværkervirksomhed, der bygger på fagligt stærke medarbejdere, der hver dag leverer kvalitetsarbejde. Vi ønsker at opbygge gode, langvarige kundeforhold. Vores kunders tilfredshed er en af vores største værdier, og derfor udøver vi både kvalitetssikring på vores projekter og vi er medlem af Dansk Håndværk. Vores medlemsskab i Dansk Håndværk betyder, at alle vores privatkunder er sikret af Håndværkergarantien.

Vi er, afhængigt af sæson, typisk 40-50 håndværkere og 8 administrative medarbejdere. Omsætningen i 2018 var på 56 mio. kr.

Vores vision og mission

Vores vision er at være det mest troværdige håndværkerfirma på Sjælland. Lars Printz A/S består af mange engagerede medarbejdere, håndværkere samt administrative medarbejdere, der alle går op i at kunden føler sig tryg og har tillid til os. Vores kunder forventer en høj kvalitet, og med rette. – Derfor leverer vi det hver gang.

Vores mission er at udføre bæredygtige byggeprojekter i højeste kvalitet for alle kundesegmenter. Vi indtænker nemlig miljøet i alle vores opgaver, fordi det både gavner fremtiden og vores kunder.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt håndværkerfirma

Ringsted Murerforretning A/S er stiftet af Lars Printz og er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Vi dækker hele Sjælland med en lang række services og er specialister i tag- og murerarbejde.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Murerforretning A/S

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

​CVR: 10100011

Telefon: 57 84 88 30

E-mail: kontakt@larsprintz.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Murerforretning A/S​